Posted on Category:Tips

Een persoonlijk geboortetegeltje: het perfecte kraamcadeau

kraamcadeau

Hoera, er is een baby in jouw vrienden- of familiekring geboren! Kies je ervoor om op kraambezoek te gaan en een standaard cadeau mee te nemen, zoals kleding, een badcape of speelgoed? Of kies je voor een mooie herinnering die je aan de ouders van het kindje wilt geven? Wat denk je ervan om een persoonlijk geboortetegeltje te geven als kraamcadeau? Hieronder de mogelijkheden om dit toffe kraamcadeau zelf te ontwerpen.

Hoe maak je een geboortetegel?

Een geboortetegel kun je eenvoudig online ontwerpen. Je kunt bestaande designs gebruiken en hier persoonlijke gegevens van de baby aan toevoegen of iets compleet nieuws ontwerpen. Je kunt hierbij denken aan het toevoegen van een foto van de gelukkige ouders met de baby, een foto van de baby of het invullen van de geboortegegevens met daarnaast een liefdevolle spreuk, mooi gedicht of prachtige wens voor de baby.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij aan het gebruik van diverse kleuren, kaders, omlijning, lettertypes en kant-en-klare ontwerpen die je kunt gebruiken en voorzien van je eigen toevoeging. Gebruik vooral ook je eigen creativiteit om een persoonlijk geboorte tegeltje te ontwerpen, want dat is tenslotte wel het leukste. De ontvangers kunnen het tegeltje neerzetten op de babykamer, maar ook aan de muur hangen als een mooie herinnering aan de geboorte van de baby. Als je tevreden bent over het ontwerp wat je hebt gemaakt kun je een geboortetegel bestellen en laten versturen naar je eigen adres of een ander adres naar keuze.

Geboortetegel voor opa en oma ontwerpen

Wil je opa en oma graag een mooie herinnering geven aan de geboorte van hun kleinkind? Ook dan is het een prachtig idee om een persoonlijke geboortetegel te ontwerpen. Zet er de lengte, het gewicht, de geboortedatum en tijd van de geboorte op en plaats vervolgens een mooie foto van de baby op de tegel om het cadeau onvergetelijk voor opa en oma te maken. Deze website helpt jou graag om een prachtige geboortetegel voor opa en oma te ontwerpen en te versturen. Wat is er nu een mooiere herinnering om te geven dan een zelf ontworpen geboortetegel?